BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kvarnholmen

Tre kronors väg 33, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 10986
  • 9543
  • 3591
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika pärla med både terass och balkong, i Oscar Properties historiska projekt Bageriet! En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med närhet till det mesta.

Nu har du möjligheten att förvärva en trea med unik planlösning och högt i tak i historiska Bageriet. När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i klädkammare. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang. Stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Från vardagsrummet nås även den stora terassen som rymmer både matbord och loungemöbler, här njuter du av soligt söderläge hela dagen överblickande den fantastiska utsikten. 

Snyggt kök med högskåp och luckor i släta mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Bostadens master bedroom ligger i ett fantastiskt läge med utsikt över inloppet, Kungliga Djurgården, Gröna Lund och Stockholm City. Här får man enkelt plats med dubbelsäng. Bra förvaring i form av inbyggda garderober. Från sovrummet kommer man ut till den härliga balkongen som erbjuder kvällssol. Balkongen är rymlig och här ryms enkelt större sittgrupper och gröna växter.

Bostadens andra sovrum nås från hallen. Sovrummet är lättmöblerat och rymmer säng och annat möblemang.

Från hallen når man bostadens badrum som är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, tvättpelare samt dusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.