BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Högalidsgatan 31

  • 1 rum och kök
  • 25 kvm
  • 2.760.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen högt upp i vackert 30-talshus med ett ypperligt läge på Södermalm nära både stad, sjö och natur. Bostaden har flertalet bevarade attribut från byggåret som djupa fönsternischer, spröjsade fönster, hatthylla, fiskbensmönstrade parkettgolv i ek och spegeldörrar. Hemmet har genomgående behagliga färg- och materialval och är snyggt rustad där man bevarat dess ursprungliga karaktär. Ett boende att trivas i året runt!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum
Fint vardagsrum med en härlig rymd och god möblerbarhet där man får på ett naturligt sätt plats för såväl säng, soffa, matbord som övrigt möblemang.

Kök 
Välplanerat och fullt utrustat kök med ett runt fönster som ger trivsamt ljusinsläpp. Köksutrustningen består av kyl/frys, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Vitt kakel ovan bänkytor ger köket det lilla extra. 

Hall
Välkomnande hall med en hatthylla i original. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm och vackra parkettgolv i ek som löper vidare in i lägenheten.

Badrum 
Stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, handfat, dusch och ett badrumsskåp. Plats finns för tvättmaskin. 

Klädkammare
Bra förvaring i form av en klädkammare med generös takhöjd. Klädkammaren är inredd med klädstång, krokar och hyllsystem för maximal användning. 

Övrigt
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.
Fiberbredband är indraget i huset och bredband ingår i avgiften.
I anslutning till trapphuset finns flertalet gemensamma balkonger där man kan njuta av kvällssolen och den tjusiga utsikten mot Pålsundet.
Det populära lusthuset som ligger på gården bokas enkelt för grillmiddagar och kräftskivor. Utemöbler och grill finns att tillgå för föreningens medlemmar.