BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Buddes Gränd 10

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • 3.495.000 kr / Såld

Beskrivning

Söker du något utöver det vanliga?
Välkommen till denna fantastiska vindslägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du med 3,5 meter i takhöjd, modernt kök och stor balkong i västerläge med härlig eftermiddags- och kvällssol.

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med högt i tak och öppen planlösning mot kök. Snedtaket tillsammans med takfönstret ger en häftig vindskaraktär. Här ryms soffgrupp och matplats om 6-8 personer. Vitmålade väggar och snyggt parkettgolv. Intill finns även ett förråd/klädkammare. Köket är fräscht och har vita köksluckor, vitt snyggt fasat kakel och bänkskiva i sten. Här finns även snygga detaljer som blandare i mässig och inbyggt vinställ. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll & integrerad kyl/frys. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Sovrummet är målat i grått med parkettgolv. Här finns plats för stor säng och mycket bra förvaring i ett förråd intill. Här ifrån nås även bostadens trevliga och möblerbara balkong med sydvästläge. Badrummet är helkaklat i grått och vitt. Här finns dusch med duschväggar i glas, tvättmaskin och torktumlare, vägghängd toalett, handfat, skåp och spegel. Snygg infälld hylla i vacker natursten. Lägenheten har öven vackra fönsterbrädor i sten. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2026.