BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Vivstavarvsvägen 163, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 11337
  • 9275
  • 3097
Värdera din bostad

Beskrivning

Två lätta trappor upp i huset finner ni denna urgulliga etta på 27 kvm i utmärkt skick - här har du nu hittat ett boende som infriar dina önskningar. Perfekt som förstalägenhet, idealisk för dig som pluggar eller helt enkelt vill bo riktigt bra. Vi hälsar alltså välkommen till en ytterst välplanerad enrummare. Detta är det perfekta läget för dig som trivs i stadens puls men som också vill ha ett hem med lugn och ro omkring dig. Stabil och välskött förening som äger marken och som har låg belåning (Ca 4.100 kr).

Den rymliga hallen är välkomnande, och möblerbar. Flertalet inbyggda garderober trollar bort ytterkläderna.
Allrummet är ett trivsamt och harmoniskt rum som rymmer alla nödvändigheter och lite till. Det ryms enkelt en stor soffgrupp, matplats och sovdel utan att kännas trångt. Här flödar ljuset in genom de stora fönsterpartiet, över den vackra fönsterbrädan i marmor, och fyller rummet med ljus. Den djupa fönsterbrädan har gott om plats för till exempel växter och lampor. Köket är byggt i vinkel med goda förvaringsutrymmen i form av över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av en häll med översittande fläkt och ugn samt en kyl/frys.
I anslutning till hallen ligger badrummet. Klassiskt och snyggt renoverat med wc, handfat, handdukstork, dusch och ett praktiskt väggfast skåp.
 

- Charmig 50-tals lägenhet
- Minimal insyn
- Belägen på 2 trappor
- Stabil och populär förening
- Friköpt mark
- Låg belåning (ca 4 100 kr/kvm)
- Lummiga och grönskande närområden

Föreningen köpte fastigheten för hela 18 år sedan och ni välkomnas till en förening med stabil ekonomi och ett välskötta 50-talshus. Innergården genomsyras av ett välkommet lugn och sommartid grönskar gården med blomstrande planteringar och prydliga rabatter.

Ni kommer att gilla detta, varmt välkomna på visning!