BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsholms Strand 171, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 35.6 kvm
  • Såld
  • 11720
  • 4723
  • 4132
Värdera din bostad

Beskrivning

På högt läge i vacker fastighet finner vi detta lugna och rofyllda boende med stor balkong i sydväst-läge. Lägenheten är med sina 36 effektiva kvadratmeter ypperligt belägen mot lummig innergård utan insyn. Här kan man under årets varmare månader sova med balkongdörrarna öppna utan problem! Några få minuters promenad bort nås dessutom Fridhemsplan med utmärkt kommunikation och många matbutiker samt restauranger.

Fyra våningar upp med hiss stiger vi in i bostaden genom välisolerad säkerhetsdörr. Tack vare att samtliga fönster ligger i fil så skapas här fina ljusinsläpp till alla ytor. Vackra originaldetaljer präglar hela lägenheten i form av spröjsade fönster, härlig takhöjd, fina trägolv och speglade dörrar. Gott om förvaring ges både i hallen men också i form av en inbyggd och rymlig  klädkammare i sällskapsrummet. Generöst kök med bra arbetsytor och plats för matbord. Lägenheten erbjuder även ett smart sovloft för effektiv möblering. Bra badrum med lyxen av badkar och plats för eventuell tvättmaskin. Via dubbeldörrar i sällskapsrummet når vi bostadens pärla - den stora balkongen som är ultimat för helgfrukostar och sena sommarkvällar med vänner. 

Solid förening med A+ enligt allabrf.se samt låga skulder. Marken innehas med äganderätt och man får goda intäkter varje år från hyreslokalen i entréplan. Omgivningarna är vackra och lugna. Mitt emot fastigheten ligger Karlsbergs slott, kanalen och Karlbergssjön och sommartid båtar och pilträd. Precis utanför dörren löper strandpromenaden för löpning och promenader Kungsholmen runt. Perfekt för en morgonpromenad med avslut på ett frukostfik i Vasastan.  Fem minuter (till fots längs med vattnet) till Hornsbergs strand ges möjlighet till ostörda morgonbad i Mälaren. Ytterligare fem minuter bort finns Fredhällsklipporna som är några av Stockholms populäraste badklippor. Åt andra hållet från lägenheten, längs promenadstråket vid vattnet, når man Centralstationen och city.