BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Blåsut - Johanneshov

Pastellvägen 12, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 19795
  • 2588
  • 14183
Värdera din bostad

Beskrivning

Exklusiv tvåa om 55 välplanerade kvadratmeter i absolut toppskick på populära Pastellvägen. 
Högst upp i fastigheten på tredje våning med balkong i sydvästläge finner ni denna insynsskyddade och centralt belägna tvårummare med genomgående nymålade vita väggar samt mörkbetsat ekparkett. Hela lägenheten är omsorgsfullt nyrenoverad där moderna bekvämligheter kombinerats med tidstypiska detaljer och dessutom med fönster i två väderstreck.

Hallen är välkomnande med mycket smart förvaringslösning med platsbyggd garderob samt en originalgarderob med överskåp. Härifrån nås även samtliga rum.

Sovrummet som vetter mot Pastellvägen är spatiöst, även här genomtänkt med inbyggd skjutdörrsgarderob och plats finns för dubbelsäng samt ytterligare förvaring i form av garderober eller byrå eller ett skrivbord. Fönster i österläge med väldigt lite insyn.

Köket ligger i fil med sovrum. Otroligt yteffektivt med bra arbetsyta samt förvaringsmöjligheter. Här bjuds på högblanka vita skåp med vit laminatbänkskiva ovan samt med väggtegel i stänkskydd som bryter av. Fullutrustat med gasspishäll, elugn, diskmaskin, kyl och frys samt ny fläktkåpa. Mycket stilrent och enkelt. Dessutom matplats invid fönster i öst för upp till 6 personer.

Vardagsrummet är luftigt och rymligt. Här ryms stor soffgrupp, även matgrupp om man önskar och tv-möbler, skrivbord och bokhylla. Rummet är lättmöblerat med flera möjligheter. Utgång till balkong i sydväst med knappt någon insyn och en fantastisk utsikt mot Tele 2 Arena och Globen. 

Lägg därtill ett alldeles nyrenoverat badrum med påkostade badrumsmöbler från i år, helkaklat i vitt med grå klinker. Nytt handfat med spegelskåp ovan, takdusch och spotlights. Förberett för tvättmaskin.

Ett fantastiskt läge nära två tunnelbanestationer, Blåsut och Skärmarbrink. Promenadavstånd till Globen och Gullmarsplan med flertal restauranger, shopping och matbutik samt tvärbana och tunnelbana. Man tar sig även lätt med cykel eller till fots till Skanstull med ännu större utbud av restauranger, caféer och barer. 

Denna får man helt enkelt inte missa.

- Mörkbetsat ekparkett i hall, sovrum och vardagsrum
- Fräsch och modernt kök med diskmaskin. Ny fläktkåpa 2019.
- Spacklade och nymålade väggar och tak
- Total renoverat badrum 2019 (våtrumscertifiering finns) samt nya badrumsmöbler.
- Renoverat kök 2013
- Platsbyggda garderober i hall och sovrum
- 3-glas fönster
- Lågt belånad förening med mycket god ekonomi
- Balkong i sydväst med eftermiddagssol och kvällssol.

Välkommen på visning.