BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finnboda - Nacka

Finnboda Parkväg 22C

  • 2 rum och kök
  • 38.5 kvm
  • Såld
  • 15248
  • 3222
  • 2769
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a med en fantastiskt uteplats om 15kvm. Här bor du i en väldisponerad bostad med bra sällskapsytor. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City!

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är stort och öppet och ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är välplanerat och erbjuder gott om förvaring och arbetsutrymme samt med matplats för större sällskap. Vitvarorna består av kyl/frys, spis/ugn samt diskmaskin.

Bostaden har ett rymligt sovrum som även har mycket goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Här får man enkelt plats med dubbelsäng  eller annat möblemang om så önskas.

Från sovrummet når man den fantastiska uteplatsen som har generösa ytor för dubbla sektioner av möblemang, grillmöjligheter och odlingsmöjligheter.

Stort och helkaklat badrum med wc, badkar, handfat, spegelskåp med förvaring, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare.  Välkommen på visning


- Stor och härlig uteplats om 15 kvm med plats för dubbla sektioner av loangegrupp och odlingsmöjligheter.

- Öppen social planlösning!
- Ett stenkast från vatten och natur.
- Nära till allt, dagis, skolor, restauranger, Sickla Köpkvarter, Nacka Forum, Nackareservatet med härliga motionsspår!
- Utmärkta kommunikationer med bussar (nr 402, 53), Saltsjöbanan samt den mycket populära pendelbåten där även SL-kort accepteras ombord!