BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Roslagsgatan 40B, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • 6.665.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna tidstypiska lägenhet anno 1897 på Roslagsgatan 40B. Två trappor upp i detta välbevarade hus finner vi en rymlig sekelskiftestvåa med högt i tak (ca 3,1 m), originalgolv, höga golvlister samt stora fönster. Fungerande kakelugn och sovrum med balkong mot innergård. Lägenheten är mycket ljus tack vare fönster både ut mot gatan samt in mot gården.

Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor, samt i ett vackert skafferi. Hela köket är ljust och väggarna kläs av pärlspont. Arbetsyta finns det gott om på köksbänken i Carerra-marmor. Ett stort fönster med utsikt mot föreningens innergård ger ett fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn, diskmaskin, micro samt kombinerad kyl och frys. Invid väggen ryms en matplats för 2-4 personer.

Vidare in i lägenheten finns ett stort vardagsrum med gott om ytor för flexibla möbleringslösningar. I dagsläget ryms en soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för 8 personer och uppåt. Här finns två stora fönster som vetter ut mot lugna Roslagsgatan och den fungerande kakelugnen är pricken över i.

Sovrummet är väl tilltaget och rymmer utan problem en dubbelsäng och arbetsplats, samt lyxigt platsbyggda garderober längs ena väggen. Från sovrummet kan du nå köket och härifrån är även utgång till balkongen som är mycket rymlig och ligger med utsikt mot föreningens mysiga innergård. Här kan du njuta av morgonsolen ända fram till lunch! Balkongen är rymlig och inrymmer utan problem en sittgrupp samt grill (det är tillåtet att grilla med gasol).

Badrummet är centralt beläget i lägenheten och totalrenoverades 2018 med noggrant valt material. Allting går i smakfulla färgval och är yt-optimerat med dubbla handfat, kommod, vägghängd wc, vikbara duschväggar med en inbyggd takdusch, tvättmaskin, golvvärme samt inbyggda högtalare. Allt är helkaklat och i ett mycket lyxigt utförande. Hotellkänsla.

Här bor du på en mycket populär gata i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Goda kommunikationer med både tunnelbana och bussar i direkt närhet i Vasastans trendigaste område! Låg avgift i solid och näst intill skuldfri förening med en trevlig grönskande innergård!

Varmt välkomna!