BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Johan Skyttes väg 372

  • 3 rum och kök
  • 92 kvm
  • 5.330.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till en gavel 3:a med ljuvliga spröjsade fönster i tre väderstreck, hög takhöjd, dubbeldörrar till balkongen med kvällssol, öppen planlösning och stort badrum med badkar och golvvärme. Balkong med soltimmar från dag till kväll! Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig, en snart grönskande park som nyttjas frekvent under soliga sommardagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch.

Hall
Trevlig hall där du direkt möts av ljusinsläpp genom det vackra spröjsade fönstret. Vitmålade väggar och ekparkett som sträcker sig genom alla lägenhetens rum. Här finns gott om plats för en hatthylla och de tre inbyggda garderoberna. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Det vackra sällskapsrummet har stora spröjsade fönster i två väderstreck som släpper in massor av ljus och sol. Här finns plats för soffgrupp, soffbord, tv-möbel och matsalsbord. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. 

Balkong
De höga glasade pardörrarna mot balkongen är ett smycke i sig. Under sommarhalvåret blir balkongen till ett extrarum som man inte vill vara utan. Det höga läget med parkvy i kombination med soltimmarna från dag till kväll gör att man gärna tillbringar många timmar här ute. Här finns plats finns för bord, stolar och planteringar.

Kök
Att köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet skapar trevliga umgängesytor med köksö och sittplatser. Här finns plats för ett stort matbord och det finns också möjlighet att duka upp ett långbord för ännu fler gäster vid större sammankomster, tack vare den öppna planlösningen.

Köket har vita släta köksluckor som gör sig fint mot den gråa bänkskivan och det mörka kaklet ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen är i rostfritt (Samsung 2019) och består av kyl, frys, ugn, diskmaskin, induktionshäll, takhängd fläkt och diskbänk. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar. 

Sovrum 1 
Rymligt och rofyllt sovrum, fritt från insyn, med ett vackert spröjsat fönster som snart bjuder på utsikt över den grönskande parken! Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå eller garderober. Ekparkett på golvet och grönmålade väggar.

Sovrum 2
Trivsamt och lättmöblerat rum ut mot trädtopparna. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och byrå, utöver den hela garderobsväggen som inrymmer 6 st garderober. Ekparkett på golvet och blåmålade väggar.

Badrum 
Stilfullt och rymligt badrum med snyggt badkar och härlig golvvärme. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk, väggskåp, tvättmaskin (2019) och torktumlare. Utrustat med WC, badkar, tvättställ med kommod, badrumsskåp, badkar med glasvägg och handdukstork. Grått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. 

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.