BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Agnes Lagerstedts gata 12 6tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • 3.600.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till denna mycket fina lägenhet belägen i populära Fruängen. Smakfullt renoverad 2019 - bara flytta in njuta direkt! Milsvid utsikt och mycket välplanerad är det som bäst beskriver ditt nya hem! Möjlig mini-4a för den som önskar! Här får man en fin lägenhet som renoverats med varsam hand. Smart och social öppen planlösning, ljust luftigt med generösa fönster. Suverän milsvid utsikt från lägenhetens fönster och balkongen - harmoni! Lägenheten ligger med ett fint läge mot Fruängens centrum och bara några minuters promenad till t-bana i Fruängens centrum var också butiker och service finns. Stabil bra förening. Ett boende att trivas i året runt!

Kök – hemtrevligt och charmigt
Mycket hemtrevligt kök i absolut toppskick från 2019, perfekt för mästerkocken! Köket är modernt med bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köksutrustningen består av spishäll, spisfläkt, kyl/frys i fullhöjd samt inbyggt ugn och micro. 

Vardagsrum – underbar atmosfär
Underbart vardagsrum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av de generösa fönstren som släpper in ljus och den härliga milsvida utsikten från samtliga fönster - harmoni är ordet. Utgång till balkongen i bästa sydvästläge - solen värmer alltså under stora delar av dagen och mot kvällen - verkligen en plats att njuta på. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Sovrum 1 & 2 – Rogivande och lugnt
Två rogivande och fina sovrum, bra med plats för dubbelsäng och fönster ut mot lugna omgivningar och helt utan insyn.  Ekparkett och målade väggar. Bra med plats för garderober om så önskas. 

Badrum – Rymligt och fräscht
Väldisponerat stambytt badrum med kaklade väggar halvhöjd och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, toalett, tvättställ med tillhörande underskåp. Finns möjlighet att installera tvättmaskin om så önskas. 

Hall – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt av dess charm och vackra ekparkettgolv. Bra med plats för avhängning av ytterkläderna finns samt fint med plats för ytterligare förvaring möjligt. Ingång till klädkammare. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra vindsförråd samt en matkällare.