BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Atlasområdet

Atlasgatan 20, vån 2 av 2

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna pärla i idylliska Atlasområdet. Här har du en minst sagt väldisponerad 3:a högst upp i huset med balkong som vetter mot den lummiga innergården. I ena änden av lägenheten har vi sovrummen som ligger avskiljt från hemmets sociala yta där kök och vardagsrum möts i form av en rymlig matsalsdel. Här kan det bjudas upp till härliga middagar och andra sociala tillställningar.

Bostaden präglas av vackra originaldetaljer så som en generös takhöjd, djupa fönsternischer och en genomgående fiskbensparkett. Detta kombineras med stilsäkra renoveringar i kök och badrum och under året har hemmet genomgått en omfattande uppfräschning vad gäller ytskiktsrenovering. Bland annat har golvet slipats och omlackerats i en ljusare nyans, väggarna har öppnats upp och målats samt har taket höjts till originalhöjd. Med detta sagt har du här ett fräscht och stilrent hem som renoverats med hänsyn till byggåret.

Läget är även det oslagbart! Här bor du på en lugn gata bland grönskande förgårdar och vackra 20-talsfastigheter. Undangömt från stadens puls men med direkt närhet till S:t Eriksplans fantastiskt kommunikationer och Rörstrandsgatans rika utbud av mysiga cafeér och omtalade restauranger.

- Väldisponerade kvadratmeter

- Nyligen renoverade ytskikt

- Högst upp i huset

- Stabil förening med låg belåning och låga avgifter

- Direkt närhet till S:t Eriksplan och dess rika utbud