BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finntorp

Becksjudarvägen 31

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 11081
  • 7119
  • 2593
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad 1:a belägen i stabil HSB förening med låg belåning. Fina materialval, stor balkong med dubbeldörrar och härligt söderläge.

Via säkerhetsdörr välkomnas du in i en hall med ljust laminatgolv och vitmålade väggar som präglar hela bostaden. Bra förvaring bakom draperi med elfa system och plats för avhängning. Vardagsrummet är ljust med öppen planlösning mot köket. Rummet är lättmöblerat och här ryms både soffa, matbord för 2-4 personer och tv-möbel. Intill finns den mysiga sovalkoven som rymmer en 120 cm säng. Från vardagsrummet via dubbeldörrar når man den väl tilltagna balkongen som vätter ut mot grönska helt utan insyn. Här njuter du av solen från förmiddag till eftermiddag. Köket är snyggt och modernt med vitt fasat kakel i halvförband och fondvägg i marockanskt mönster. Fläkt i rostfritt, varmluftsugn i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionsspishäll och integrerad kyl/frys. Badrummet är stambytt med klinkergolv och helkaklade väggar i neutrala färger. Här finns toalett, handfat med kommod, överskåp med spegel, dusch och handdukstork. Här är det även förberett för tvättmaskin.

Bostaden är belägen i Finntorp som är ett attraktivt bostadsområde i centrala Nacka. Här bor ni trivsamt med närhet till både grönska och centrum. I Finntorp centrum finns bl.a. närbutik, gym, frisör, sushi, samt trevliga Papa Lee Bakery. På promenadavstånd ligger både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av affärer, service, restauranger, caféer, gym, bio, apotek, systembolag och livsmedelsbutiker. Mycket bra kommunikationsmöjligheter - endast 9 minuter med buss eller Saltsjöbanan till Slussen. Tvärbanans station Sickla samt busshållsplats Nacka Station ligger endast 500 meter från lägenheten. I framtiden planeras även tunnelbanans blå linje att trafikera Nacka.