BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sjövikstorget 11

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 9475
  • 1610
  • 12541
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en nyrenoverad 3:a om 78 kvm med områdets bästa läge. Stor solig balkong med härlig utsikt över Mälaren och Södermalm. Balkongen vetter mot torget och här har man ett helt fritt och öppet läge utan insyn och med sol under hela eftermiddagen och kvällen. Lägenheten är belägen högt upp i huset och har generösa fönsterytor som medför rikligt med ljusinsläpp. Här möts man av en modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar rymd och inbjuder till socialt umgänge för många. Köket är toppfräscht och fullt utrustat med vitvaror av hög standard. Sovrummet är rogivande med plats för både dubbelsäng och garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare.  

Bostaden är i toppskick och har nyligen genomgått en stor renovering. Hela lägenheten är ommålad och i köket har man lackat om luckorna i snyggt grå kulör. 

Föreningen är kajens bästa med välskött ekonomi och stora hyrsintäkter vilket medfört att föreningen har sänkt avgiften senaste åren med 20%.

Ett attraktivt och bekvämt boende belägen intill trevlig badbrygga vid Årstaviken. Nära goda kommunikationer såsom t-bana vid Liljeholmen, pendeln vid Årstaberg, tvärbanan runt hörnet, flygbussarna till Arlanda och Bromma. Fastigheten är granne med vattnet intill Årstaviken, närhet till lugnet kring Årstaviken samt innerstadens puls. 

Generellt om bostaden:
- Högt belägen med toppläge i hjärtat av kajen.
- Stor solig balkong med härlig utsikt över mälaren.
- Rymligt vardagsrum med öppen planlösning, stora fönsterpartier som medför underbart ljusinsläpp.
- Stilfullt och fullutrustat kök med goda arbets- och förvaringsytor med påkostade materialval.     
- Välkomnande hall med utmärkt förvaring i många garderober.
- Rofyllt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng och arbetshörna. Bra förvaring via en rymlig garderobsvägg
- Fullutrustat badrum med dusch och glasvägg, handfat med vit kommod, wc, samt tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsytor via praktiska överskåp.
- Förråd ca 4-5 kvm
- Kajens bästa förening med välskött ekonomi
- Underbart läge vid vackra Årstaviken, nära city och natur.