BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby - Älvsjö

Tosterövägen 17

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 4215
  • 480
  • 6671
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen unika och mycket speciella 4a på hela 102 kvm med delar som gör den till ett perfekt boende för dom flesta. En mycket smakfullt inredd bostad med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Egen ingång och uteplats med lekytor utanför porten, sol under hela dagen i bra läge, mycket välskött förening. Radhuskänsla i en lägenhet är sällsynt - nu har du chansen, kan det vara Örbys kanske bästa 4a som nu ska säljas - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en modern och riktigt fin lägenhet som varsamt renoverats. En utmärkt planlösning för en social tillvara med familjen och med en god balans mellan de olika delarna. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två påkostade moderna badrum - verkligen i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

- generös 4a på 102 kvm
- radhuskänsla med egen ingång
- p-plats utanför porten
- 2 badrum
- uteplats

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och matgrupp. Den öppna planlösningen mot köket möjliggör att bord för 2-4 familjer som enkelt får plats. Bostaden har en väldigt genomtänkt och väldisponerad planlösning helt enkelt. Generösa fönster ut mot grönskande gräsytor och solens strålar under stora delar av dagen skänker en behaglig känsla i vardagsrummet. Trägolv vilket det är genomgående. Målade väggar. 

KÖK
Gillar du matlagning och vill ha ytor för detta har du verkligen möjligheter för det - mästerkocken kan verkligen ta ut svängarna i detta moderna och riktigt fina kök! En ljus bänkskiva, bra med förvaring och suveräna arbetsytor - allt som behövs för att göra matlagningen och vistelsen i köket till en fröjd. 

Med en öppen bra planlösning mot vardagsrummet kan man ha stora sällskap på plats och socialt häng för familljen med barnkalas och middagar blir inga problem att ha sittandes i bostaden. 

MASTERBEDROOM MED EGET BADRUM
Ett suveränt sovrum med elegant eget badrum. Detta är förmodligen ett drömsovrum för många! Här har du ett eget badrum, mini-walk-in-closet för båda och bra med plats för dubbelsängen. Smakfullt och elegant - sovrum när det är som bäst! I badrummet finns både badkar, dusch och lägenhetens tvättmöjligheter. 

UTEPLATS - EN EGEN OAS
Den egna ingången på gaveln och den tillhörande uteplatsen är få förunnat när man bor i lägenhet. Här har du verkligen en radhuskänsla! En charmig uteplats som angränsar mot allmänning med stora gräsytor - kan inte bli bättre för barnsben fulla med spring. Bara släppa ut dom och leka, inga trapphus här inte. En uteplats var plats finns för soffgrupp, barnens lek, och grönskande odlingar. Framför uteplatsen finns gräsytor och plats för solstol och grill. 

SOVRUM 2 & 3
Två utmärkta och rofyllda sovrum utan insyn. Perfekt placerade i ena änden av lägenheten så familjen kan få en perfekt lite mer privat känsla rummen emellan. Bra med förvaring i båda dessa sovrum. Trägolv i båda rummen och målade väggar. 

BADRUM 2
En lägenhet med 2 badrum hör verkligen inte till vanligheten. Snyggt och elegant med kakel och klinker, dusch, wc och handfat - känslan är modern och lyxig.  

HALL
Välkomnande hall med instegsklinker, bra med plats för ytterkläderna, även plats att rulla in barnvagnen på ett smidigt sätt. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett mindre kallförråd.