BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid

Högalidsgatan 13B

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 4.150.000 kr / Såld

Beskrivning

Fem trappor upp i vacker fastighet anno 1913 finner ni en perfekt planerad tvåa med alla rätt!

Tack vare det höga läget i huset, den väl tilltagna takhöjden samt två stora fönster med djupa nischer är lägenheten väldigt ljus. Här samsas genomtänkta renoveringar med fina materialval med flertalet tidstypiska originaldetaljer. Fin utsikt över takåsar och Långholmen.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp samt ett matbord för upp till tio personer. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar sociala ytor och är perfekt för dig som gillar matlagning. Köket är smakfullt renoverat och rymmer mycket förvaring bakom skåpsluckor som tar tillvara på takhöjden. Separat sovrum med plats för stor säng, sängbord samt mycket förvaring. Helkaklat badrum som är väldigt rymligt, utrustat med badkar. Goda förvaringsmöjligheter tack vare en stor klädkammare samt inbyggd garderob i sovrummet. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd. Hiss finns i fastigheten.

Brf Grundbulten har god ekonomi, belåningsgraden ligger på låga 1639 kr /kvm (enligt årsredovisning år 2018). Föreningen har även fyra hyresrätter samt 6 kommersiella lokaler. 

Här bor ni på attraktiva Högalidsgatan, omringad av vackra fastigheter och omgivningar. Med närhet till många populära kvartersrestauranger samt grönområden och bad vid Långholmen, Tantolunden och Södermälarstrand finns här allt det bästa Södermalm har att erbjuda. Goda kommunikationer med tunnelbanans röda linje och flertalet busslinjer runt knuten.

En lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

- Vacker sekelskiftesfastighet
- Väl tilltagen takhöjd
- Stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp, utsikt mot Långholmen
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Separat sovrum
- Rymligt och helkaklat badrum
- Mysigt belägen nära Långholmen
- Endast ca tre minuters promenad till T-bana