BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 6, 10 tr

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • 4.600.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna unika 2:a om 57 kvm med 18 kvm balkong i söderläge på våning 10 med fantastisk utsikt. 

Här bor du med ett magiskt läge helt utan insyn vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Bra förening med flera faciliteter som festlokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med stor garderobsvägg med skjutdörrar och plats för avhängning. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin fantastiska utsikt. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger det stilrena köket med vita luckor, bänkskiva i ljus kompositsten och snygg köksblandare med praktiskt duschmunstycke. Maskinpark från Siemens med integrerad diskmaskin, kyl/frys i rostfritt och varmluftsugn med självrengöring. Intill finns ett rymligt sovrum med plats för stor säng och förvaring, även härifrån njuter du av utsikten. Den stora balkongen som löper längs hela lägenheten har två utgångar, en från vardagsrummet och en från sovrummet. Den rymmer både loungemöbler och matgrupp. Endast de lägenheter belägna på våning 10 har fått fördelen att njuta av en riktigt stor balkong om hela 18 kvm. Här njuter du av solen från förmiddag till sen kväll överblickande Nacka. Badrummet är helkaklat grått, här finns dusch med takdusch och glasväggar, golvvärme, tvätt och torkmaskin med praktisk arbetsbänk i vitt samt tre överskåp samt spotlights med dimmer. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten och handdukstork. I badrummet finns även ett trevligt fönster. Hela bostaden har genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggar. 

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd. 

Tillval som gjorts:

-Golvvärme i badrum
-Kakel & klinker i badrum (kustgranit)
-Exklusiv blandare i badrum & kök (Tapwell)
-Dimbar belysning i tak, under köksbänk & fönsterbelysning
-Underlimmad diskho
-Bänkskiva i ljus kompositsten
-Stänkskydd (kustgranit)
-Kombinerad ugn med micro (Siemens)
-Induktionshäll med fria zoner (Siemens)
-Massiva innedörrar med ram i vitt
-Skjutdörrar i hall i färgen betong