BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Långholmsgatan 7A

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 4.900.000 kr / Såld

Beskrivning

Nyrenoverad, charmig och optimalt planera sekelskifteslägenhet med en stor härlig uteplats om hela 13 kvm. Här bor man i ett mysigt gårdshus med ett skyddat och lugnt läge mellan två innergårdar. Lägenheten är snyggt och varsamt renoverad där man slagit vakt om och förstärkts dess sekelskifteskaraktär. Här har man flertalet bevarade attribut från byggåret som vackra trägolv, kakelugn, djupa fönsternischer med speglar och spegeldörrar. Generösa fönsterytor i kombination med högt till tak (3 m) och en genomgående planlösning skapar en ljus, luftig och mycket inbjudande atmosfär. Bostaden har en mycket trevlig layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Underbar boendemiljö ett stenkast från populära Hornstull med närhet till både vatten och natur.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Inbjudande och trivsamt
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna, kakelugnen (ej fungerande) och accessen till lägenhetens stora uteplats. Rummet har bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matsalsbord och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. I anslutning till vardagsrummet finns en rymlig klädkammare diskret placerad i rummet. 

13 kvm uteplats - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar känslan av ett eget hus med gott om plats för flera sittgrupper och en rejäl grill. Uteplatsen ger också möjlighet till att plantera favoritkryddorna eller varför inte rabarber till sommarens pajer. Här kan du börja morgonen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren.

Kök – Fokus på umgänge
Smakfullt renoverat kök med matplats för 4 personer. Köksutrustningen består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn samt en spisfläkt. Köket har djupare bänkytor vilket verkligen är ett av de bästa kökstipsen. Här kan husgeråden verkligen stå framme och används. Vitt kakel och ledbelysning ovan bänkytor i massiv ek ger köket det lilla extra. 

Sovrum – Lugnt och rogivande
Mysigt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. Mycket bra förvaring i form av en  platsbyggd och sober garderobsvägg.

Hall
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man möts direkt av dess charm. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr?

Badrum
I angränsning till hallen ligger det nyrenoverade och fräscha badrummet med vitkaklade väggar och mörkgrått klinkergolvmed golvvärme.Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp, handdukstork samt en dusch med duschväggar i glas. Förberett för tvättmaskin.

Övrigt
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd.