BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mosebacke

Urvädersgränd 6C, Ö.G

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld

Beskrivning

Välkomna till denna pärla, på en av söders bästa adresser intill Mosebacke torg. Här bor ni med närhet till pulsen i en lägenhet som erbjuder en väldisponerad planlösning med ett separat sovrum och charmiga sekelskiftesdetaljer. Fina detaljer så som fungerande kakelugn, stuckaturer, plankgolv i original samt stora fönster med djupa fönsternischer. Via huset når ni ut till föreningens mysiga innergård samt till uteplatsen (ej äganderätt), en lugn oas mitt i stan. Lägenheten har genomgående planlösning, högt i tak, med längsgående stora fönsterpartier där samtliga vetter mot den lugna och lummiga innergården.

Lägenheten är genomgående i ett gott skick. Köket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsytor och går i ljusa färgval. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro, köksfläkt och diskmaskin. Här finns ett vackert fönster med utsikt mot innergården. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp samt läshörna om så önskas. Sovrummet är rofyllt beläget även det mot innergården. Här ryms utan problem en dubbelsäng, arbetsbord samt förvaringsmöbler. Finns möjlighet att öppna upp med en altandörr från sovrummet. Ett lugnt och harmoniskt rum med fungerande kakelugn! Helkaklat badrum med dusch, kommod, golvvärme och wc. Badrummet är renoverat i lyxig och elegant stil. Golvet och ena väggen i duschen är klädd i mosaik av sten. Ni välkomnas in genom hallen med gott om plats för avhängning och skoförvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd precis intill lägenheten för extra förvaring. 

Attraktivt läge bokstavligen mitt på Södermalm! Här bor man i en levande och mycket attraktiv del av Söder med närhet till hela söders utbud av affärer, caféer, restauranger och annan service. Mosebacke, Götgatsbacken, Mariatorget och Nytorget ligger på promenadavstånd.

Kommunikationerna kan knappast bli bättre, här har man närhet till både Slussen och bussar på bekvämt avstånd. Motion och rekreation finner man på Erikdalsbadet och promenadstråken längs Årstaviken. Behagligare och bekvämare vardag går inte att finna.