BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Eriksgatan 57, 4 tr

  • 1 rum och kök
  • 31 kvm
  • Såld
  • 6344
  • 3907
  • 4837
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna tidstypiska lägenhet anno 1904 på Sankt Eriksgatan 57. Fyra trappor upp i detta välbevarade hus finner vi en mycket bra planerad sekelskiftesetta med högt i tak (ca 3.40 meter), fiskbensparkett, höga golvlister samt vackra rakrosetter. Fint ljusinsläpp från stora fönster. 

Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter bakom grå skåpluckor samt gott om arbetsyta på den ljusa köksbänken. Hela köket renoverades mycket smakfullt år 2016. Ett stort fönster ger ett fint ljusinsläpp. Den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn som även är kombinerad micro, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Invid väggen ryms en matplats för 2-4 personer. 

Vidare in i lägenheten finns ett stort vardagsrum med gott om ytor för flexibla möbleringslösningar. I dagsläget ryms en soffgrupp med tillhörande möblemang samt förvaringsmöbler. Här finns ett stort fönster som skänker ljus. Ett platsbyggt sovloft med rum för dubbelsäng (1.80 meter) frigör golvutrymme och gör att lägenheten känns mycket rymlig. Badrum i anslutning till hallen med wc, handfat samt förvaring. Separat duschutrymme som är mycket fräscht renoverat. Gott om förvaringsmöjligheter i hallen. 

Här bor du på en mycket populär adress i en välhållen fastighet och med puls och nöjen runt hörnet. Goda kommunikationer från både Fridhemsplan och Sankt Eriksplan med både tunnelbana och bussar. All tänkbar service finns utanför husknuten i form av matbutiker, affärer, gym, systembolag, apotek med mera. Stabil förening. Till lägenheten hör ett källarförråd. 

Varmt välkomna!