BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Ormingeringen 31D

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 22590
  • 2188
  • 4316
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och toppfin bostad i en stabil och välskött förening. Här bor du i en gavellägenhet i bra läge med direkt närhet till lugnet i Centrala parken.  

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med två rymliga sovrum. Bostaden är fullt utrustad maskinellt. Bra ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam och social öppen planlösning. Välplanerade sovrum med plats för större säng, klädförvaring och skrivbord. Välhållet och renoverat originalkök som är fullt utrustat maskinellt med, häll med varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Gott om förvaring och arbetsytor. En naturlig matplats mellan kök och vardagsrum med plats för 4-6 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Balkongen nås från vardagsrummet och är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. 

Badrummet är renoverat med helkaklade väggar. Perfekt planerat med tvättmaskin och badkar. Snygg vitt tvättställ, spegelskåp ovan med belysning. 

Bostaden har genomgående parkettgolv och målade väggar. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, ca 4172 kr lån/kvm
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint skick rakt igenom
- Bara att flytta in
- Optimalt planera med två bra sovrum.