BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Sofo

Kocksgatan 22 A, 3 tr ög

  • 1 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 3624
  • 568
Värdera din bostad

Beskrivning

Hall
Redan i hallen möts man av det vackra golvet av furutiljor och den rymliga takhöjden. Hela hallen pryds sedan av en garderobsvägg som är himmelriket för den med mycket kläder och skor. 

Kök
Lägenhetens hjärta med det stora fönsterpartier som ger ett otroligt ljusinsläpp är just köket. Här finns den gamla charmen bevarad såsom golv, bröstpanelen, den vackra dörren, men samtidigt är köket modernt utrustat med materialval i varma toner. Här finns olats för större sällskap runt bordet om så önskas. Furutiljor på golv och ljus vägg. Ovanför arbetsbänken på väggen finns en vacker mosaik i beige ton, den bryter av snyggt mot de vita under- och överskåpen. 

Allrum/Vardagsrum
Stort och härligt rum som har pardörrar med speglade nischer ut till den stora balkongen. Här bor man högst upp med himlen och takåsarna som närmsta granne. På våren och sommaren så blommar det vackra trädet och blir som en alldeles egen kuliss. Balkongen blir som en förlängning av rummet sommartid. Vardagsrummet har furutiljor på golv och väggar i ljus ton. En av väggarna är klädd i pärlspont vilket ger karaktär åt rummet. Rummet rymmer gott och väl både sovdel och vardagshäng. 

Badrum
Stort och luftigt badrum. Badrummet är smakfullt renoverat 2014. Beige klinker på golv, vitt kakel förutom ena väggen som är klädd i ett större kakel i brun ton. Duschvägg av glas som går att fälla in. Vitt runt handfat av porslin och vit kommod undertill.