BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Ormingeringen 50B

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 2.010.000 kr / Såld

Beskrivning

Mycket välplanerad och genomgående renoverad 2:a om 45 kvadratmeter i perfekt gavelläge med attraktivt västerläge på balkongen. Bostaden har en väl genomtänkt planering med bra ytor för umgänge, hushållets möblemang och goda förvaringsmöjligheter. Golvvärme finns i badrum, hall och kök. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) ingår i avgiften.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med vidare förvaring i klädkammaren längre in som är fantastiskt fin. Direkt anslutning från hallen når man det välplanerade badrummet som har gott om plats för förvaring och tvättmaskin. Vidare in i bostaden möts man av en härlig rymd med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där hushållets fönster i två väderstreck ger ett uppfriskande ljusinsläpp. Ett bra U-format arbetskök med gott om förvaring och arbetsytor som är fullt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, köksfläkt. Balkongen nås från köket och kan möbleras med bord och stolar. Det finns möjlighet i denna trevliga förening att göra en egen uteplats på marken i anslutning till balkongen. I sovrummet har man plats för en dubbelsäng och klädförvaring. 

Hela bostaden är smakfullt renoverad. Fint genomgående parkettgolv i bostaden med praktisk klinker i början av hallen. Målade väggar och ett renoverat fräscht kök med bra förvaring och arbetsytor. Även badrummet är renoverat med helkaklade väggar och klinker på golvet med en hörna som rymmer tvättmaskin och torktumlare för den som vill. 

- Genomtänkt planlösning
- Golvvärme finns i badrum, hall och kök
- Bara att flytta in
- Renoverat badrum
- Renoverat kök
- Gammal förening med väldigt god ekonomi
- Tv basutubud och bredband ingår i avgiften
- Ett stenkast ifrån Centrum, bussar och natur