BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gustavsberg Farstadal - Värmdö

Publikvägen 1

  • 4 rum och kök
  • 99 kvm
  • 3.195.000 kr / Såld

Beskrivning

Först till kvarn, Kontakta mäklare för visning! Toppmodern 4:a i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och kommunikationer in till City. Bostaden erbjuder allt från en social och öppen planlösning mellan köket och vardagsrum, stor uteplats med fantastiskt solläge, bra förvaring samt tre rymliga sovrum. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den väl tilltagna hallen som erbjuder goda avhägningsytor och förvaring i form av en stor klädkammare. Vidare in i bostaden når man det rogivande vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet är stort och luftigt och här ryms det enkelt större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Här når man även bostadens stora uteplats som ligger belägen i bästa västläge, med sol från eftermiddag till kväll. Här får man plats med allt från stora utegrupper, grill och gröna växter.

En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att detta blir den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp i hela rummet. Utformningen av köket har gjorts med eftertanke och här finns mycket goda förvarings: samt arbetsutrymmen.  Den maskinella utrustningen består av en hel kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, häll och diskmaskin. Här finns matplats för 6-8 personer.

Bostaden har tre stora sovrum. I samtliga finns plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord och generösa ytor för garderober.

Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Här finns wc, handfat, handdukstork, golvvärme samt dusch med duschväggar i glas. Mycket bra förvaring i form av överskåp. Bostaden har även en gäst wc intill det stora badrummet.

- Goda kommunikationer runt hörnet som tar dig till Slussen.
- Stor uteplats i bästa solläge
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Genomgående ekparkettgolv
- Ljusa ytskikt
- Helkaklat badrum med egen TM och TT
- Kort promenad till hamnen