BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Ellen Keys gata 89

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • 2.820.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till en av de absolut bästa och finaste 2:orna i området! Nyrenoverad 2:a om 55 kvm, högst upp i huset med balkong i bästa solläge, sydväst, sol under hela eftermiddagen fram tills kvällning. Optimalt läge, lugnt och grönskande men bara 3 minuters promenad från Fruängen centrum med fullt utbud och bra kommunikationer med buss och T-bana.I närheten finns även vackra Långbro Park med restaurang, café och natursköna omgivningar. Lägenheten är välplanerad och genomgående vilket ger ett härligt ljusflöde. Nyrenoverad med nytt kök, nytt badrum (2016) samt alla ytsikt åtgärdade, väggar, golv och tak.Den moderna känslan kombineras fint ihop med bevarade detaljer och skapar en riktig drömlägenhet. 

Generellt om lägenheten

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och mycket bra förvaring i 3 rymliga garderober. Vitmålade väggar och snyggt vitlaserat trägolv, likadant som i sovrum och kök. Hallen ligger i mitten av lägenheten och angränsar alla rum.

Vardagsrum och balkong
Stort och ljust vardagsrum som med enkelhet inrymmer både soffgrupp samt extra matplatsdel. Fint gammalt ekparkettgolv som vitlaserats och väggarna är målade i vitt. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen i sydväst. Högst upp i huset så har man härlig utsikt över den grönskande innergården och ingen insyn. Perfekt att avnjuta soliga sommardagar på!

Kök
Här har man ett mycket välplanerat och fullt utrustat kök med allt man kan önska sig. Bra arbetsytor, gott om skåpsförvaring och en mysig matplats för 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl & frys, integrerad diskmaskin, spis med glaskeramikhäll och ugn undertill. Stilrent och snyggt med vita släta luckor, kromade knopphandtag, vitt kakel som stänkskydd och ljusgrå bänkskiva. Allt samspelar på ett utmärkt sätt!

Sovrum
Rogivande sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng, skrivbord och extra byrå. Bra förvaring i inbyggd dubbelgarderob Det fina golvet passar perfekt ihop med den snygga grå kulören på väggarna. Sovrummet ligger i lugnt och tyst läge utan insyn.

Badrum
Ett fräscht badrum, i toppskick, stambytt 2016. Helkaklade vita vägar och ljusgrått klinkergolv. Här finns WC, handfat med spegelskåp ovan, dusch med fällbara glasväggar samt tvättmaskin. Snyggt och nytt!