BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Frejgatan 16, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 9084
  • 4792
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam 2a med låg avgift och härlig balkong högst upp på våning 5 belägen på attraktiv adress och härlig utsikt. Ultimat läge i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Här har både kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende. Lägenheten har ett lugnt läge mot gården och en  härlig möblerbar balkong som vetter med en trevlig och grönskande utsikt över takåsar och mot Vanadislunden. Perfekt för både singeln och paret med högt ställda krav på sitt boende!

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående ljusa ytskikt i form av vacker slipad fiskbensparkett och vitmålade väggar. Takhöjden om ca 2.75 skapar en otroligt rymd. Lägenheten har otroligt gott om förvaring i flera inbyggda garderober i hallen samt en rymlig klädkammare. Renoverat kök med samtliga vitvaror och en social köksö som inbjuder till matlagning. Här finns även ett fönsterparti mellan kök och sovrum som släpper in ett fint ljus. Rofyllt och rymligt sovrum med plats för 160 cm säng. Badrummet är stambytt sen tidigare och helkaklat utrustat med wc, handfat, takdusch, vikkbara dushväggar i klarglas och tvättmaskin.

Här bor ni i en stabil förening och med låga avgifter och välskött fastighet. Till lägenheten hör även två förråd, ett i källaren och ett på vinden (en trappa upp från lägenheten). Goda kommunikationer med både T-bana och bussar i direkt närhet i Vasastans trendigaste område! Grönområden som Vanadislunden, Hagaparken och Lill-Jan skogen finns intill, och det är inte långt att gå till Sergels torg eller Stureplan. 

Välkommen på visningarna av denna fantastiska lägenhet!

- Drömlägenhet på bästa adress med balkong högt upp med utsikt över takåsar och mot Vanadislunden!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 2.75 vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra golv och smakfulla ytskikt
-Toppfräscht kök med social köksö och samtliga vitvaror
- Gott om förvaring med flera inbyggda garderober
- Stambytt badrum med duschväggar och tvättmaskin
-Ombonat sovrum med plats för dubbelsäng
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten