BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Stora Kvinns väg 82

  • 4 rum och kök
  • 109.5 kvm
  • Såld
  • 3499
  • 1821
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Vi har nu nöjet att presentera en sekelskiftesdröm i Långbro Park som verkligen skiljer sig från mängden. Den privata entrén med den pampiga valvade och rödmålade dubbeldörren är ett smycke i sig och den hälsar man gladeligen gästerna välkomna genom. Några trappsteg upp så är du i den möblerbara hallen. Det man slås av är den tilltagna takhöjden och det snygga mörka golvet. 

Det som väntar här är ett välrenoverat och påkostat hem om 109,5 kvm, med höga vackra fönsterpartier i tre väderstreck och en takhöjd om 4 meter. Hallen leder vidare till det underbara sällskapsrummet som har plats för både en stor soffa och ett matsalsbord för 8-10 gäster. En fin detalj, förutom fönstren, är den mörka bokhyllan som man gärna lägger ned omsorg på att inreda för att sätta en personlig touch på hemmet.
Köket är smakfullt renoverat med köksskåp som tar tillvara på takhöjden och för att nå till de översta skåpen får man ta hjälp av stegen som går i samma snygga nyans som golvet. Andra fina detaljer i köket är läderhandtagen, det gröna marmorkaklet och kompositbänkskivan. 
 
Här finns ett stort sovrum samt två mindre varav ett med loft. De tre sovrummen angränsar till hallen som det lagts omtanke på för att få till snygga och praktiska förvaringslösningar.
Badrummet är rymligt och utrustat med bl.a golvvärme och tvättmaskin. Från det spröjsade fönstret har du utsikt över gamla ekar som under sommarhalvåret bjuder på en underbar grönska. I anslutning till hallen finns också en gästtoalett som är snyggt renoverad.
Bostaden har också en entré via trapphuset som delas med endast en granne. Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett stort uppvärmt källarförråd med garderober och hyllplan som kan lämnas kvar. 

Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig; en park som nyttjas frekvent under såväl soliga sommardagar som vinterdagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch.

Ytterligare guldkorn i närheten är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt lunchrestaurangen Rinos Bodega som är belägna på Svartlösavägen.