BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långbro Park

Stora Kvinns väg 76, vån 2

  • 3.5 rum och kök (3 rum och kök enligt föreningens register)
  • 101.5 kvm
  • Såld
  • 657
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Två trapppor upp i den anrika sekelskiftesfastigheten som tillhör omtyckta Brf Ekparken finns det här vackra hemmet som verkligen utmärker sig och bör tilltala den som söker något extra. Bostaden kännetecknas bland annat av en väl tilltagen takhöjd, höga vackra fönster med djupa nischer i tre väderstreck, ett smakfullt kök och ytterst sobra färgsättningar. Attraktivt läge med fönster i tre väderstreck och parkutsikt.

Utanför dörren finns allt man kan tänkas önska sig, en park som nyttjas frekvent under såväl soliga sommardagar som vinterdagar, mysiga trädgårdscaféet Bakfickan samt Långbro Värdshus där man gärna äter en middag eller en brunch.

Ytterligare guldkorn i närheten är restaurangen Aloë med en Michelinstjärna samt lunchrestaurangen Rinos Bodega som är belägna på Svartlösavägen.

Vardagsrum
Det som utmärker bostaden är det pampiga och inbjudande sällskapsrummet med vackra fönsterpartier i tre väderstreck. De höga och spröjsade fönstren med djupa nischer tillsammans med takhöjden skapar mycket karaktär. Ljuset strömmar in genom fönsterpartierna som också bjuder på fin utsikt över parken och trädtopparna utanför. Här kan du möblera med en soffa, TV-möbel, läsfåtöljer och en matmöbel i andra delen. För den som är i behov av ett tredje sovrum går vardagsrummet att dela av. 

Kök
Det smakfulla köket bjuder verkligen in till matlagning och umgänge. Köket har svarta matta köksluckor som bryter av mot den rostfria arbetsbänken och det ljusa golvet på ett stilrent sätt. Intill det vackra och spröjsade fönstret finns plats för ett matbord som går att duka upp för 4-6 personer.  

Sovrum 2 
Underbart sovrum utan någon direkt insyn. Nuvarande ägare har låtit platsbygga garderober som går ända upp till taket, vilket både är riktigt snyggt och praktiskt. Väggarna är målade i en behaglig grå nyans. Plats finns för en dubbelsäng och nattduksbord.
De två sovrummen har en bra placering avskilda från hemmets sällskapsytor och ligger även i nära anslutning till badrummet.

Sovrum 1 
Det här fina sovrummet tillhör familjens dotter Molly och är målat i snygga gråa toner. Även här finns platsbyggda garderober som tar tillvara på takhöjden. Förutom en säng så finns det utrymme för nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord.

Badrum 
Även badrummet har ett vackert fönster och är vidare utrustat med golvvärme, dusch, WC, handfat med kommod, badrumsskåp samt en arbetsbänk och en tvättmaskin.

Hall
Redan utanför fastigheten får man ett gott första intryck, ett intryck som blir bestående väl innanför ytterdörren. Redan i hallen avslöjas vilket häftigt hem som väntar. Rakt fram skymtar sällskapsrummet med de vackra fönsterpartierna och parkutsikten. 
I hallen finns gott om plats för ytterkläder och skor, direkt till höger finns en hatthylla och i nischen in mot badrummet finns en platsbyggd hylla för massor av skor. Det finns också en klädkammare i anslutning till badrummet. Lite längre in i hallen finns en lång skänk med en effektfull mässingsfärgad skiva.
Förutom förvaringsmöjligheter i bostaden så förfogar bostadsrättsinnehavaren över ett rymligt källarförråd.