BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Alphyddan

Alphyddevägen 47

  • 1.5 rum och kök
  • 38.5 kvm
  • Såld

Beskrivning

Drömmer du om hög standard och slående utsikt?

Välkommen till denna pärla om 38,5 kvm på 7:e våningen med inglasad balkong i sydvästläge högst upp i huset. Här bor du i en trivsam förening med stabil ekonomi och närhet till både natur och stadspuls. Med bussen når du slussen på endast några minuter.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av en rymlig hall som erbjuder god plats för avhängning och förvaring. Vidare in i bostaden nås det moderna köket med vita köksluckor, bra förvaring och plats för matbord om 4-6 personer. Vitvaror som varmluftsugn, induktionshäll, kyl/frys, micro och integrerad diskmaskin. Fantastisk utsikt att avnjuta oavsett tid på dygnet. Intill ligger vardagsrummet som rymmer både soffgrupp, tv-möbler och övrig önskad möblering. Vackert parkettgolv och vitmålade väggar. Härifrån nås den inglasade balkongen med trätrall. Här njuter du av solen från lunch till solnedgång överblickande Globen och Hammarbybacken. Sovrummet rymmer en 160 säng vilket gör boendet optimalt även för två personer. Här finns bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar och platsbyggd förvaring under säng. Badrummet är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med duschvägg i glas, kombinerad tvätt och tork, handdukstork och handfat med kommod.

Alphyddan ligger naturnära och har ett centralt läge med bra kommunikationer. Med buss kan du lätt ta dig in till Slussen på endast 5 minuter. Även tunnelbanans blå linje kommer trafikera Nacka och planeras vara klar 2026. Intill Alphyddan ligger Sickla köpkvarter där du hittar allt från shopping till mataffärer, restauranger och klätterhall.