BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge

Utövägen 27, 1 tr

  • 4 rum och kök
  • 93.7 kvm
  • Såld
  • 5352
  • 197
  • 2534
Värdera din bostad

Beskrivning

Hemtrevlig och välskött bostad på gräddhyllan i Orminge. Bostaden har en optimal planlösning för en familj med stora sovrum och två badrum. Lägenheten ligger dessutom på den populära höjden i närheten av centrum men samtidigt avsides. Här bor du en trappa upp i huset med en solig södervänd balkong. Föreningen är gammal och otroligt stabil där tv, bredband, och el-näthandeln är inkluderad i avgiften. Välkomna till er blivande drömbostad!

Bostaden är i ett väldigt gott skick och har ändrat planlösning till den mest populära varianten för en barnfamilj med 3 stora sovrum för hela familjen och ett tilltaget vardagsrum, kök samt två badrum med dusch för att slippa den trängseln på morgonen. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, genomtänkt planering med goda förvaringsmöjligheter i sovrummen och i hallen. 

De tre sovrummen är välplanerade för säng och klädförvaring. Det finns även en separat klädkammare. Det finns två toaletter. Det större badrummet är perfekt planerat med tvättmaskin, torkskåp, vit kommod, WC-stol, badkar med dusch. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med tanke på den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med spishäll, köksfläkt, varmluftsugn, mikro, kyl och frys och en diskmaskin. Från köket tar du dig ut till den soldränkta balkongen. På balkongen kommer du ta en och annan fika. 

Ekparkett och klinker i bostaden. Väggarna är målade i fint skick. 

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften. Den förbrukade elen kommer på hyresavin. Det enda man behöver teckna separat är en hemförsäkring. Föreningen har fräscha trapphus och hiss. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort. 

- Fint renoverat skick
- Fantastiskt balkongläge en trappa upp i huset
- Två badrum med wc och dusch i båda
- Fullt utrustad maskinellt
- Förråd i anslutning via trapphuset, samma våningsplan
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil förening, med låg belåningsgrad