BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

stockholm

Ludvigsbergsgatan 19

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 7952
  • 9189
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällsynt renoveringschans med möjlighet att sätta din egna prägel på en av Södermalms bästa 3:or. På charmigaste läget vid Mariaberget, med kulturkvarteren intill knuten, ligger denna lägenhet med avskildhet samtidigt som du befinner dig mitt på Södermalm. Från vardagsrummet och det ena sovrummet är inramningen av Riddarfjärden och Münchenbryggeriets pampiga tegelbyggnad något som måste upplevas på plats!

Bostaden har många bevarade funkisdetaljer kvar och huset stambyttes år 2014. Lägenheten har två badrum, en med dusch och plats för tvättpelare (framdraget för tvättmaskin) samt en gästtoalett. Två ordentliga sovrum, charmigt kök med stor matplats och ytor för förvaring.  Bostadens hjärta är vardagsrummet som nås från hallen och ramar in utsikten över Mälaren på ett pampigt vis. Lägenhetens balkongen ligger mot den lummiga innergården med morgonsol. Här erbjuds ett yteffektivt boende i en otroligt stabil och välskött förening med god ekonomi.

I området runt Mariatorget finns utmärkta kommunikationer precis runt hörnet med bussar och T-bana, samt några av innerstans största mataffärer endast ett stenkast ifrån. På Ludvigsbergsgatan bor du avskilt med närhet till vatten, fina promenadstråk och storstadspulsen. På sommaren finns fina badmöjligheter på Långholmen och från och på vintern kan man åka skridskor på kanalerna och Riddarfjärden.


- Optimalt planerad och genomgående vilket skapar ljus!?
- Högt upp i huset med fantastisk utsikt och kvällssol!?
- Stabil förening med stambytt hus 2014
- Balkong med morgonsol?
- Tre ordentliga rum?
- Optimalt med förvaring i två stora klädkammare