BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Sofia

Östgötagatan 32

  • 3 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 6681
  • 3025
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Östgötagatan 32!

På lugnt läge på Östgötagatan, ett stenkast från Nytorget, säljs nu en perfekt planerad 30-talstrea. Tack vare att lägenheten ligger på fjärde våningen samt har fönster i två väderstreck är lägenheten väldigt ljus. Föreningen har fri andrahandsuthyrning enligt stadgarna!

Här finns bevarade detaljer från byggåret såsom fiskbensparkett, fönster med djupa nischer och generös takhöjd. Lägenheten disponeras med en välkomnande hall med plats för avhängning och skoförvaring. Två väldisponerade sovrum med plats för säng samt mycket förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor. Helkaklat och rymligt badrum. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett förråd.

Brf Svejk har mycket god ekonomi och många dolda tillgångar i form av en hyresrätt samt fyra lokaler. Föreningen äger marken, och har många renoveringar bakom sig. Tack vare den stabila ekonomin har föreningen väldigt låga avgifter, där även internet, värme och vatten ingår.

Lägenheten är belägen i trivsamma kvarter i populära SoFo, ett stenkast från Nytorget. Ta del av Söders rika utbud av storstadspuls med restauranger, butiker, caféer och fina promenadstråk. Medborgarplatsens tunnelbanestation runt knuten, och flertalet busslinjer i närområdet.

- Väldigt ljus tack vare hörnläge
- Väldisponerade kvadratmeter
- Helkaklat badrum
- Bra och lugnt läge mitt i eftertraktade SoFo
- Brf med generös andrahandsuthyrning
- Stabil förening med god ekonomi

Varmt välkomna på visning!