BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Katarina

Blekingegatan 36

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 15579
  • 7449
  • 12503
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en charmig och ljus etta som vetter mot tyst gårdsläge, på centrala Södermalm. Lägenheten är optimalt planerad med fina ljusinsläpp tack vare tre fönster som ligger i fil. Hemmet präglas av bevarade detaljer från husets byggår såsom fönster med djupa nischer, generös takhöjd samt fiskbensparkett. Lägenhetens väggar är nymålade i en varm och gråaktig ton från Jotun och bryter av fint mot dem ljusare snickerierna.

Lägenheten är välplanerad och allt man kan önska av en etta inryms. Rummet rymmer såväl en soffhörna med tillhörande möblemang, matbord, en bred säng samt gott om plats för byråer eller garderober. Trevligt disponerat kök som ligger med öppen planlösning mot rummet. Helkaklat badrum som är utrustat med dusch. Välkomnande hall med gott om plats för skoförvaring samt avhängning på tidstypisk platsbyggd hatthylla. Dörren är en säkerhetsdörr. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Här bor ni intill Helgalunden som är en grön oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen invid Allhelgonakyrkan. Här har du perfekt närhet till Götgatans hela affärsutbud samt shopping och mat i Ringen och Skrapan. Korsar man Götgatan är man direkt inne i Sofo's erkända utbud av butiker, barer och restauranger. Nära till T-bana Skanstull eller Medborgarplatsen, bussar och pendeltåg. Härliga stråk för promenad och löpning finns längs Årstaviken. Närliggande badplatser vid Årstaviken, Tantolundens strandbad eller Eriksdalsbadet.

Snabbt tillträde är möjligt.

Varmt välkomna på visning!

- Många ljusinsläpp
- Lugnt gårdsläge
- Bevarade originaldetaljer
- Generös takhöjd
- Helkaklat badrum
- 2 minuter till T-bana vid Skantull