BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Tråddragargränd 8A

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 19128
  • 1935
  • 2457
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett unikt och toppmodernt boende i nya och eftertraktade Stadsdelen Fabriksparken! Här bor du i ett högt och fritt läge med oslagbar utsikt i centrala Sundbyberg med stor balkong och en enastående känsla för detaljer och estetik.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard och ytskikt i toppskick.

Vidare finner du ett exklusivt kök från Poggepohl med fokus på kvalitet och design. Ett rogivande sovrum, välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är rymligt med värmegolv, infälld takbelysning med dimmer och kombimaskin.  Stor balkong med sol stora delar av dagen. Bostaden har genomgående enstavigt ekgolv, vita väggar, svarta handtag, knoppar och krokar. Fönsterbänkar i vit carraramarmor.

I nya stadsdelen Fabriksparken utvecklas ett modernt och unikt område med en historisk fabriksmiljö och som en naturlig förlängning av Sundbybergs stadskärna. Här byggs nya bostäder med omtanke för ett socialt och hållbart liv mitt i Stad och park. I huset finns en gemensam takterrass, mysig och skyddad innergård med växthus, utekök och lekplats. I entréplanet har kända krögarna Tareq Taylor och Paul Svensson öppnat en kombinerad restaurang och lanthandeln, Paul Taylor. För mer info om projektet Fabriksparken besök Skandia Fastigheter.

Varmt välkommen på visning!

- Exklusivt boende i nya och eftertraktade Fabriksparken
- Nyproducerad 2019
- Högt och fritt läge med fantastisk utsikt
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp
- Stor balkong med sol stora delar av dagen
- Toppfräscht kök och badrum
- Genomtänkt planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Gemensam takterras
- Övernattningslägenhet
- Garage under huset
- Skyddad och mysig innergård med växthus och utekök
- Centralt i Sundbyberg
- Förråd
- Utmärkta kommunikationer runt hörnet