BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby-Älvsjö

Gamla Huddingevägen 439 B

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 6246
  • 2945
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Accepterat pris, ring för visning!


Välkommen till en mycket välplanerad och charmig lägenhet, belägen i fin gammalt hus från 1927. Totalrenoverades under 2014-2015. Genomgående fina detaljer med furugolv, stora fönsterpartier med djupa nischer och generös takhöjd.Lugnt läge mot husets baksida ut mot fin och grönskande park. Lugnt och utan insyn. Mycket bra kommunikationer med buss utanför på gatan som på tar en till Älvsjö station (pendeltåg) på några minuter. Även bra förbindelser till T-bana i Bandhagen och Liljeholmen. Annars är det endast 8 minuters promenad upp till pendeltåget vid Älvsjö. Bra Hemköpsbutik endast ett stenkast bort!

Generellt om lägenheten

Hall
Stor och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor. Hallen är möblerbar och möjlighet finns till mer förvaringslösning eller varför inte en skön sittplats. Fina detaljer som är genomgående i lägenheten är de gamla fina furugolven, rejäla golvsocklar och fina dörrposter och dörrar.

Badrum
Fint badrum med helkaklade vita väggar och mörkt klinkergolv (golvvärme-el). Här har man dusch, WC och handfat med spegelskåp ovan. Snyggt och fräscht!

Kök
Smakfullt renoverat kök med moderna färger och materialval. Blandas fint med den gamla bevarade charmen. Här finns mycket goda arbetsytor på bänkskiva i ek och god förvaring i flertalet skåp. Köksutrustning består av spishäll, spisfläkt, kombinerad ugn och mikrovågsugn, diskmaskin samt integrerad kyl/frys. Underbar vy ut mot den intilliggande parken som på sommaren erbjuder en underbar grönska. Gör också att lägenheten är helt skyddad från insyn.

Vardagsrum
Välplanerat rum med härlig rymd. Här får man med enkelhet plats med dubbelsäng och stor soffa samt skrivbord etc. Samma fina vy från de vackra fönsterpartierna som i köket. Från rummet når du lägenhetens stora klädkammare för mycket god förvaring.