BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Lovisedalsvägen 172

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 5872
  • 4408
  • 4818
Värdera din bostad

Beskrivning

BESKRIVNING

Här har du lägenheten med många plus. Rakt igenom är den i gott skick och har alla kvadratmeter på rätt ställe. Helt enkelt ett hem för dig med högt ställda krav och för dig som vill bo riktigt bra.

Lägenhetens luftiga planlösning inbjuder till trivsamt umgänge och gör detta till ett hem utöver det vanliga. Köket är ljust och rymligt med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter samt en härlig och stor matplats alldeles intill. Vardagsrum med magiskt ljusinsläpp från stora fönster samt utgång till en fransk balkong.

Sovrummet är stort och har plats för större säng och annat möblemang. Det finns också en stor klädkammare som rymmer det mesta i klädväg. Tidlöst badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare, bra med förvaring, wc och kommod.

RUMSBESKRIVNING

Hallen badar i ljus tack vare de luftiga ytorna och de stora fönsterpartier. Till vänster om entrén finns plats för avhängning. Golv i vitpigmenterad enstavsparkett från Kährs som löper vidare genom hela lägenheten. Väggarna är målade i varm ljusgrå ton.

Om du älskar att stå i köket och umgås över stora middagar, då är detta köket för dig. Köket innehåller alla bekvämligheter och dispositionen ger plats för såväl kocken, kökstillbehören och matgästerna. Gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Fina fronter, laminerad arbetsyta och vitt kakel ovan. Utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn och fläkt. De stilrena köket är från Vedum.

Lägenhetens höjdpunkt är vardagsrummet. Rymligt och luftigt där ljuset letar sig in genom fönstren och den franska balkongen. Ett lättmöblerat rum där många får plats. Tänk att man kan få bo så här bra. Väldigt privat och lugnt.

Rymligt sovrum med mysig känsla. Här ryms en större dubbelsäng samt tillhörande sängbord och byrå. Härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och stor klädkammare. Väggarna är målade i varm ljusgrå ton.

Stort, modernt och helkaklat badrum. Utrustat med wc, dusch, badrumsspegel med integrerad belysning (ritad speciellt för Livia), handdukstork, tvättmaskin och torktumlare, handfat och spegel ovan. Bänkskiva i badrummet är i rosékopparplåt och handtagen är i läder för en lyxigare känsla. Fina knoppar och andra detaljer i koppar från Tapwell.