BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Salbyvägen 1

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 5674
  • 2819
Värdera din bostad

Beskrivning

Gavel 2:a på andra våningen med burspråk och balkong i söder. Stora rum, gott om förvaring och stambytt helkaklat badrum med fönster. Fint kök från 2017 med matplats för fyra personer. Fina detaljer såsom parkettgolv, beslag och fönsterbrädor i sandsten. Fiber indraget, 165 kr/mån. Bästa läget på en höjd helt ostört med Bandhagens centrum precis nedanför. 20 min till centralen!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring för hatthylla och i tre inbyggda garderober. Grå klinker på golvet och tapetserade väggar. Säkerhetsdörr i snygg utformning.

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt två håll och dubbeldörrar ut till balkongen i söder. Här finns plats för stor soffgrupp, tv-möbel, läshörna och bokhylla. Fin slipad parkett och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i sandsten.

Kök
Totalrenoverat kök (2017) med vita skåps och lådfronter, grå bänkskiva och mosaik ovan. Utrustat med kyl/frys, gasspis (elugn), fläkt, diskmaskin och ho. Grå klinker på golvet och vitmålade väggar. Fin fönsterbänk i sandsten och högt läge.

Sovrum
Stort och kvadratiskt rum med två inbyggda garderober. Plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och byrå. Ekparkett på golvet och målade väggar. Fin utsikt över grönskan och Bandhagen.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ, spegelskåp och dusch.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.