BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Finnberget

Finnbergsvägen 68

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 6338
  • 1311
Värdera din bostad

Beskrivning

I idyllen på toppen av Finnberget hittar ni denna välplanerade 2:a. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, härliga promenadstråk längs Stockholms inlopp och city.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhägningsytor i form av garderober. Från hallen nås det trevliga och välplanerade köket som även har generösa ytor för matgrupp för upp till 6 personer. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll/ugn samt diskmaskin och micro. Genomgående mycket bra förvaring.

Vardagsrummet är rymligt och här får man enkelt plats med soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet nås den stora halvt inglasade altanen med gott om plats för loungemöbler eller matbord och stolar.

Bostaden har ett sovrum med plats för dubbelsäng och en rymlig walk in closet alldeles intill med generös förvaring.

Helkaklat och fräscht badrum i tilltalande färger med wc, dusch med glasvägg, tvättmaskin, torktumlare, handfat, spegel och goda arbetsytor med överskåp. 

Detta är en bostad ni inte får missa! Här bor ni i ett med naturen och är granne med fantastiska utsiktsplatser. Närhet till kommunikationer som tar er till Slussen på några minuter. Varmt välkommen på visning!

 

- Mycket välplanerad 2:a.

- Garanterad garageplats som nås från hissen i huset.

- Perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och city.

- Bostaden är i mycket bra skick.

- Erbjuder stor altan (halvt inglasad) i sydost läge.

- Bra förening med god ekonomi.