BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Hammarby allé 52, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 7763
  • 1569
  • 2986
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Högt upp på våning sex finner denna otroligt ljusa och välplanerade trea med social planlösning och helglasad fönstervägg med mysig loggia som lätt kan utnyttjas året runt.

Välkomnande hall med plats för hallmöbel och avhängningsmöjligheter finns i form av garderober samt hatthylla. I direkt anslutning ligger badrummet med bekvämligheter som golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Man får även plats med ett badkar om man skulle vilja det.

Redan från hallen möts man av ett fantastiskt ljusflöde som följer med i resten av lägenheten, tack vare den öppna planlösningen och med fönster från två håll känns det så otroligt ljust och luftigt. Här bjuds på ett yteffektivt kök med vitlackerade luckor och en svart granitbänkskiva som snyggt bryter av med full maskinell utrustning som spishäll, kyl och frys, mikro och diskmaskin. Plats finns för både stor soffgrupp och tv-möbler samt matbord för stort sällskap. Utformningen av fönsterväggen blir som ett litet burspråk med härlig utsikt över Allén utanför.

Vidare in finner ni två spatiösa sovrum, vara ett Master bedroom med walk-in-closet och härifrån nås loggian, som blir en förlängning av rummet och lägenheten. Eftersom den är inglasad blir det som ett extra utrymme med möjlighet att utnyttjas året runt.

En mycket ljus och unik lägenhet med parkettgolv och målade väggar samt dimmer i samtliga rum. Läget är kanon i Hammarby Sjöstad med närhet till kommunikation i form av tvärbana, buss och båt. I framtiden kommer även tunnelbanan att finnas.