BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Sankt Eriksgatan 99, 1.5 tr

  • 2 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 6932
  • 3585
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna tidstypiska lägenhet anno 1929 på Sankt Eriksgatan 99. Här finner vi en rymlig tvåa om 76 kvm som med små medel kan omdisponeras till en trea (se alternativa planlösningar).

Lägenheten är mycket ljus tack vare den generösa takhöjden samt stora fönster med vacker spröjs som ger fri utsikt mot Hälsingehöjdens vackra grönska. Här finner vi även flertalet välbevarade originaldetaljer så som plankgolv i kök samt fiskbensparkett i hall och vardagsrum.

Köket är väl tilltaget och erbjuder gott om utrymme för matplats till flertalet gäster. Här finns två fönster som ger fint ljusinsläpp och goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor, samt i ett vackert serveringsskåp i original. Den maskinella utrustningen består av gasspis, elugn, diskmaskin samt en bredare kombinerad kyl och frys.

Vidare in i lägenheten finns ett stort vardagsrum med gott om ytor för flexibla möbleringslösningar. I dagsläget ryms en soffgrupp med tillhörande möblemang och bokhyllor med en läshörna. Från vardagsrummet nås ett rymligt sovrum som utan problem rymmer en dubbelsäng och arbetsplats, samt en inbyggd garderob med förvaringsmöjligheter. Intill sovrummet finns ett stort badrum som innehar wc, dusch, handfat med kommod och spegelskåp, handdukstork samt en tvättmaskin. Allt är helkaklat och i ett fräscht utförande.

Ytterligare förvaring finns i hallen samt i två extra förråd som tillhör lägenheten på vind- respektive källarplan. I anslutning till hallen finns även en praktisk gäst-wc med golv i marockanskt kakel.

Lägenheten har tillgång till en vackert belägen innergård med entré till den grönskande Sättertäppen i Röda Bergen. Innergården inrymmer två stora matplatser, goda grillmöjligheter, krydd- och blomsterlådor samt ett cykelställ. I trapphuset finns fem ljusa gemensamma balkonger som erbjuder lugna stunder mot en grön innergård.
Detta är en lägenhet som passar lika bra för såväl ett par som för den lilla familjen!

Varmt välkomna!