BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Luntmakargatan 92, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • 7.210.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna trea om 76 kvm med stor potential! I vackert hus anno 1887 erbjuds nu möjligheten att skapa ett drömboende!

Här finns flertalet välbevarade originaldetaljer så som plankgolv, stuckaturer, höga lister och djupa fönsternischer. Den höga takhöjden om ca 3,30 m tillsammans med flertalet fönster i tre väderstreck ger ett fint ljus. Pricken över i är den fungerande kakelugnen i vardagsrummet.

Sovrummet är väl tilltaget och ligger i ett hörnrum med tre vackra fönster vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp! Badrummet renoverades stilfullt av nuvarande ägare 2015 och innehar wc, badkar på tassar, handfat med kommod samt spegelskåp och golvvärme. Det nuvarande köket vetter mot föreningens innergård och här finns gott om utrymme för arbetsytor, förvaring samt matplats. Här finns möjlighet att göra om till sov-, arbets- elller gästrum för den som önskar (se alternativ planlösning).

På den här delen av Luntmakargatan bor du avskiljt på en lugn tvärgata in från Sveavägen med all service du kan tänka dig runt hörnet samt med ca 10 minters promenad till city. Välskött förening med de flesta stora renoveringarna bakom sig.Gemensam innergård med stenläggning och flertalet sittmöjligheter samt vackra planteringar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Varmt välkomna!