BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Bandyvägen 44

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 6420
  • 8614
Värdera din bostad

Beskrivning

Underbar boendemiljö på en av Västertorps finaste gator belägen i mysig och lågtrafikerad villaidyll. Här får man en unik lägenhet med utpräglad radhuskänsla. Lägenheten har genomgående planlösning, inga grannar över eller under sig, en stor härlig balkong om ca 9 kvm i rakt söderläge, modern layout med stora sociala ytor samt fina färg- och materialval. En detalj som ytterligare förstärker känslan av att bo i hus är att en egen P-plats med elstolpe ingår i avgiften. I källaren finns hobbyrum med plats för att snickra, tillgång till matkällare, cykelförråd, bibliotek, modern tvättstuga och gott om förrådsutrymme. Bandyvägens gemensamma aktiviteter med till exempel Valborgsbrasa, gatuloppisar och tomtetåg skapar en härlig villakänsla och samhörighet. Här bor man i mysiga och lugna kvarter men ändå aldrig långt ifrån staden där man endast har ca 3 minuter till Västertorps/Hägerstensåsens T-bana. Ett boende att trivas i året runt i mycket välskött förening.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Inbjudande och trivsamt
Fint vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som inbjuder till trevligt häng men även till återhämtning och lugna stunder. Rummet har bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Från rummet når man även lägenhetens balkong vilket ger ett trevligt samspel mellan ute- och inne. 

Solig balkong om 9 kvm - Terrasskänsla
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På den soliga balkongen som ligger i rakt söderläge finns gott om plats för en rejäl sittgrupp och här har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av sommaren. Från balkongen har man via en trapp direktaccess till föreningens vackra och lummiga gård. På gården har man stora gräsytor, berg i dagen, syrener, buskar, blommor och många fruktträd såsom äpplen och päron. 

Kök – Fokus på umgänge
Nyrenoverat och smakfullt kök med fokus på matlagning och umgänge. Köket har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. Vitt kakel ovan bänkytor. 

Sovrum
Mysigt sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en garderobsmodul med skjutdörrar.

Hall
Välkomnande möblerbar hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en garderob med skjutdörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Badrum
Nyrenoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ, handdukstork, badrumsskåp samt en dusch med duschväggar i glas. Plats finns för tvättmaskin och det är förberett med el dragen.

Övrigt
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd, samtliga fönster är låsbara och på balkongen finns eluttag.