BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tullinge - Römossen

Aftonvägen 11, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 5729
  • 1931
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finner ni en trevlig hörnlägenhet i en av Tullinges absolut bästa föreningar! Bostaden har generösa fönsterytor i två väderstreck och en stor härlig balkong i västerläge. Lägenheten kan på ett enkelt sätt byggas om till en bra 3:a med två separata sovrum. Bekvämt gångavstånd till trevliga Tullinge centrum med butiker och pendeltågstation. Ett boende att trivas i året runt.

Flexibilitet - Möjlig 3:a
Många av de lägenheter som är av samma lägenhetstyp som denna har under åren byggts om till 3:or med två separata sovrum. Se förslag på alternativ planlösning.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Inbjudande och trivsamt
Fint vardagsrum med hemtrevlig atmosfär och generösa fönsterytor i två väderstreck. I rummet finns bra med plats för en rejäl soffgrupp och övrigt passande möblemang. Rummet har även en burspråksliknande och lite avskild del som passar perfekt som en loungedel eller för en matgrupp.  

Hemtrevligt Kök – Fokus på matlagning
Hemtrevligt kök med fokus på matlagning och umgänge. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och matrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen består av kyl, frys, spis med tillhörande ugn samt en spisfläkt. 

Matrum - Trivsamt
I anslutning till köket ligger lägenhetens matrum som rymmer stora sällskap.Från rummet når man även lägenhetens stora balkong.

Solig balkong om 10 kvm – Terrasskänsla
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen som ligger i västerläge finns gott om plats för bord, stolar, solstolar och mer därtill. Här har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen kan även glasas in med helt öppningsbara och flexibla glassektioner.

Sovrum - Rogivande
Lugnt och rogivande sovrum med ett fint fönsterparti i vinkel. I sovrummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang.

Hall - Inbjudande
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring via två garderober. I direkt anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare. Den inre delen av hallen är möblerbar och passar utmärkt för en arbetsplats eller en mysig läshörna.

Stort badrum – Plats för klädvård
Rymligt badrum med badkar, toalett, tvättställ, badrumsskåp och tvättmaskin.

Förråd i markplan - 8 kvm
Stort förråd om 8 kvm beläget i markplan och nås direkt utan trappor.