BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 40, 2tr

  • 4 rum och kök
  • 105 kvm
  • 6.850.000 kr / Såld

Beskrivning

Radhus centralt? Nu finns en unik möjlighet att förvärva en underbar gavel 4:a med stor uteplats i bästa solläge med fri utsikt över grönska. Närmre radhuskänsla kommer man inte om man inte vill göra avkall på stans puls och alla dess fördelar med kommunikationer och generösa utbud av service. Här bor man i ett ostört läge intill skogen i perfekt disponerade ytor med 5 minuter till närmsta tvärbanan eller pendeltåg. 

Här uppe på höjden, på mysiga och barnvänliga Sturehillsvägen ligger denna ljusa, tilltalande och verkligen perfekt planerade 4:a. Bostaden ligger ostört och insynsskyddad, belägen 2tr över gata men ändå har utgång till en stor uteplats som förvandlas till en grönskande oas under sommaren och har härlig fri utsikt över naturen. Här kan man med fördel njuta av sommaren med sol från morgon till kväll och plats för både loungemöbler och långbord när det stora sällskapet kommer på besök.

Bostaden är perfekt disponerad med stora fönsterpartier i dubbla gavelläge som skapar en underbar rymd och härligt ljusinsläpp. Sällskapsytorna är generösa i öppen planlösning som kan enkelt möbleras efter behov. Här finns även tre rymliga sovrum, alla i ett lugnt och ostört läge. Bra förvaringsytor via garderober och en stor klädkammare som rymmer säsongens alla kläder. Två smakfulla och välutrustade badrum, med både dusch och badkar. 

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med bästa läge. På Sjövikshöjden har man närhet till det mesta. Närområdet är perfekt för barnfamiljen med korta gångavstånd till flera populära förskolor och lekplatser. En ny grundskola för F-9 (Sjöviksskolan) ligger ca 400 meter bort, utan att passera vägar, och flera förskolor finns närmare än så. Utanför porten finns fotbollsplan och en stor gård med perfekt lekplats för alla åldrar. Kommunikationerna är dom bästa med tvärbana, bussar, tunnelbana och pendeltåg (citybanan) som nås med kort promenadavstånd. Härifrån finns även Årstabron som snabbt tar dig över till city med cykel eller till fots. Till Liljeholmen Centrum tar ni er till fots på ca 15 min och till Södermalm på ca 20 minuter. Liljeholmens Galleria har all tänkbar service med ett 90-tal moderna butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek.  

Lägenheten disponeras enligt följande: 

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett praktsikt klinkergolv som övergår till vackert ekparkettgolv som löper vidare i hela bostaden. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder mycket bra förvaringsytor via en rymlig Elfa-inredd garderobsvägg med skjutdörrar.                    

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med vitt kakel ovanför. Goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåp. Köksutrustningen består av kyl, frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, micro samt diskmaskin.   Här finns matplats för det stora sällskapet intill generöst fönsterparti i gavel som medför underbar fri utsikt över skog och natur.

Uteplats - Sommarens räddning
Stor uteplats som är stilfullt inramad av både berg och skog. Uteplatsen ligger i ostört läge med sol från morgon till kväll och har fri utsikt över grönskan och skogen. Här kan man med fördel njuta av solen hela dagen och har fri uppsikt över barnen som leker. Om det stora sällskapet kommer på besök finns plats för solstolar, loungemöbler och långbord. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum i öppen planlösning till köket. Rummet karaktäriseras av generösa fönster som medför härligt ljusinsläpp. Här finns mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffgrupp, matbord som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum 1 – Stort och rogivande med walk-in-closet
Stor sovrum i ostört läge. Här finns plats för dubbelsäng och arbetshörna. I anslutning till rummet finns en rymlig och inredd walk-in-closet med fönster. Här ryms säsongens alla kläder.

Sovrum 2 – Lugnt och ostört läge
Rymligt rum med platsbyggd säng med bra förvaring i underliggande lådor och garderob. Kan även byggas om till sin ursprungliga lösning med Elfa hyllsystem med skjutbara spegeldörrar. Allt finns sparat. Rummet ligger med lugnt läge mot skogen. 

Sovrum 3 –  Utgång till grönskan
Har utgång till den härliga uteplatsen. Rummet har stora fönsterpartier i gavel som medför rikligt med ljusinsläpp. Här får bada säng, arbetshörna och garderober plats. 

Badrum 1   Stilfullt & praktiskt 
Smakfullt badrum med golvvärme. Väggarna går i vitt med ljusgrått klinker på golvet som bryter av på ett stilfullt sätt. Badrummet är utrustat med badkar, wc, kommod, spegel, badrumsskåp samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovanför.  

Badrum 2 - Smakfullt och bekvämt
Ligger intill badrum 1. Även detta badrum har vita kaklade väggar med grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch med skjutbara glasdörrar, handfat och högskåp. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket rymligt källarförråd.

 

Här trivs man och det är bara att flytta in!