BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo

Apollovägen 14G

  • 5 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
  • 4674
  • 7129
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett gavelradhus på ett av områdets absolut bästa lägen. Här bor man helt insynsskyddad med en uppvuxen trädgård, prunkande växtlighet. Här finns en stor gräsmatta för barnens lekande fötter och mysiga platser för att avnjuta solen under hela dagen. 

Entrévåningen i huset bjuder på bostadens sociala delar. Allt planerat för ett optimalt vardagsliv där kök samspelar med  vardagsrum. En trappa upp finns ett arbetsrum samt idag tre sovrum ett med bastu i. Bostaden erbjuder även ett renoverat badrum från 2011 och det äldre badrummet med tvättavdelning finner du i entréplan. Huset har löpande renoverats och är väl hållet.

Egen parkering i garagelänga direkt utanför huset och i början av området finns gästparkeringar. Radhuset har invändigt förråd för praktisk förvaring.

Lugnet som omger Apollovägen och den här delen av Saltsjö-Boo är oslagbart. Läget är perfekt; nära till skola, förskola, affär och på bekvämt avstånd från city. Även gångavstånd till de så kallade motorvägsbussarna som tar en snabbt in till Slussen. Närmast skola är Björknässkolan och Johannes Petri skola där de flesta barnen i området går. Närhet till motionsanläggningar, badplatser samt grönområden med löparslingor och promenadstråk i Tollare Naturreservat som omgärdar området.