BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariaberget

Kattgränd 10

  • 4 rum och kök
  • 117 kvm
  • Såld
  • 6382
  • 11737
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoveringschans på Mariaberget!

På Kattgränd 10 finner ni en välplanerad fyra om 117 kvm med två stora balkonger med utsikt mot Riddarfjärden, den lugna innergården och kulturhusen vid Skinnarviksberget. Tack vare det höga läget i huset, samt genomgående planlösning med fönster i två väderstreck är lägenheten är väldigt ljus. Lägenheten har ett övergripande renoveringsbehov men ett fantastiskt läge på Mariaberget.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med plats stor soffgrupp och matbord för alla vännerna. Kök med intilliggande matplats med stort burspråk, härifrån har ni utsikt ner mot låghusen på Bastugatan. Två stora balkonger med gott om plats för sittplatser och planteringar, balkongerna vetter i sydväst/västerläge. Väldigt flexibel planlösning, lägenheten kan disponeras som både en fyra och en femma beroende på disponering. Hemmet har i dagsläget tre badrum, två större samt en mindre gästtoalett. Badrummen har renoveringsbehov. Goda förvaringsmöjligheter tack vare många inbyggda garderober. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och skoförvaring. Lägenheten är i behov av renovering och säljes i befintligt skick.

Välskött förening som äger marken. Föreningen har garage i källaren som nås via hiss. På Kattgränd 10 bor ni på attraktiva Mariaberget, mysigt belägen nära Mariatorget med ett stort utbud av affärer, restauranger, caféer och övrig service. Endast en kort promenad till T-bana vid Mariatorget och Slussen.

Varmt välkomna på visning!

- Två stora balkonger som vetter i sydväst/västerläge
- Utsikt mot Riddarfjärden och charmiga kulturhus
- Stora rum och flexibel planlösning
- Bra förvaringsmöjligheter
- Avskild kullerstensgata på attraktiva Mariaberget
- Stabil brf med garage som nås med hiss
- Paradiset & Hemköp, ca 150 m meter bort
- Endast ca fem minuters promenad till T-bana