BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Östermalm

Danderydsgatan 28, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 9913
  • 9988
  • 11067
Värdera din bostad

Beskrivning

På attraktiva Danderydsgatan finner ni denna vackra och helt underbara sekelskiftesvåning med optimal disponering och välbevarade attribut från byggnadsåret. Lägenheten har genomgående och omsorgsfullt renoverats till sitt absoluta toppskick de senaste åren med stilrena och exklusiva materialval. Lägenhetens fina ytskikt i kombination med tidstypiska detaljer såsom pampiga och generösa rum i fil, stora spröjsade fönsterpartier i original, burspråk, högt till tak och två fungerande kakelugnar ger lägenheten en inbjudande atmosfär.

Här bor du i en charmig lägenhet i fastighet från 1903 med ett av Östermalms trevligaste lägen med direkt närhet till både grönområden vid Djurgården och stadspulsen nere vid Östermalmstorg och Stureplan ett stenkast bort. Solid äkta brf med god ekonomi och låg avgift. Våningen ligger på 4e våningen (hiss finns) och vetter mot lugn återvändsgata.

Redan när du kliver in i lägenheten känner du att det här är något extra utöver det vanliga! Perfekt planerad och yteffektiv, som passar både för singeln och paret med högt ställda krav på ett inflyttningsklart boende. Inbjudande hall via parade entrédörrar i original välkomnar och öppnar upp våningen. Gott om plats för både avhängning och förvaring. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd en trappa upp.

Två härliga och spatiösa rum i fil mot Danderydsgatan. Sovrum med praktfull kakelugn och walk-in-closet. Vardagsrum/matsal med burspråk och kakelugn även här. Gediget och smakfullt kök med integrerade vitvaror, carrara marmor och fina detaljer i mässing. Gott om förvaring i fullhöjd och gott om arbetsytor. Från hallen ett stambytt och helkaklat badrum med dusch och i anslutning separat tvättstuga. Genomgående vacker mörkbetsad fiskbensparkett och målade väggar i dova färger.

Representativ fastighet med elegant entré och gemensam trevlig innergård. Läget på en av Östermalms exklusivaste adresser erbjuder direkt närhet till stadens mest centrala delar samtidigt som man med bara en kort promenad når stora grönområden som Humlegården och Lill Jansskogen som erbjuder bra möjligheter för motion och avkoppling. I närheten finns bra kommunikationsmöjligheter i form av bussar och T-bana med närmaste uppgång 150 m (Tekniska högskolan). Runt hörnet har man det omtalade caféet Mr Cake. 

En mycket elegant våning som måste upplevas på plats - Varmt välkomna på öppna visningarna alternativt boka in er på privat visning av detta inflyttningsklara drömboende!

- Unik drömlägenhet i absolut toppskick - passar er med högt ställda krav på design och en komfort utöver det vanliga!
- Stilrent kök med exklusiva materialval, utrustad med komplett integrerad maskinpark
- Två fungerande kakelugnar som skänker en otrolig charm och karaktär till lägenheten.
- Öppen och social planlösning med stora fönsterpartier i fil och burspråk som släpper in gott om ljus.
- Lyxigt stort badrum med golvvärme, takdusch samt både tvättmaskin och torktumlare
- Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i walk-in-closet
- Brf med god ekonomi, dolda tillgångar i form av 4 hyresrätter och avyttrad råvind som genererat stora intäkter
- Ett av Östermalms bästa lägen på klassisk adress med närhet till både citypulsen och grönområden
- Goda kommunikationer med tunnelbaneuppgång ca 150 m från lägenheten (Tekniska högskolan)
-Inom räckhåll når ni Lill-Jansplan. Stureplan och Djurgården inom 15 minuters promenad