BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Stenkvistavägen 10, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 45.5 kvm
  • Såld
  • 5887
  • 2381
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Riktigt fin och välplanerad 2:a med stor balkong! Balkongen blir till ett extrarum under sommarhalvåret och stoltserar med sol från tidig dag till sen kväll. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket skapar trevliga ytor för umgänge. Sovrummet har plats för en säng, fåtölj och förslagsvis en byrå. För den som önskar finns möjlighet att installera skjutdörrar för att avgränsa mer mot vardagsrummet. Badrummet går i en smakfull färgskala och är utrustat med bl.a tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare.

Populärt och expansivt område med omedelbar närhet till T-bana, bussar, butiker och restauranger.

Balkong
Underbar balkong med plats för många vänner. Här kan du möblera med en loungesoffa, ett cafébord med stolar samt en massa växter. Placeringen bjuder också på härliga soltimmar.

Vardagsrum 
Vardagsrum och kök är i öppen planlösning vilket fortfarande är den layout som uppskattas av de flesta. Här finns plats för en soffa, TV-möbel och matbord. Stora fönsterpartier vetter mot den trevliga balkongen. 

Sovrum
I anslutning till vardagsrummet är sovrummet rofyllt beläget med utsikt över balkongen. Här finns plats för en dubbelsäng. Möjlighet finns att bygga till en skjutdörr för att avskärma mot sällskapsytorna.  

Kök 
Modernt och smakfullt kök, utformat i vinkel, med vita släta luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro och diskmaskin.

Badrum 
Snyggt badrum med vitt kakel och grått klinker. Här finns dusch med glasvägg, toalett, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod samt badrumsskåp. 

Klädkammare
I anslutning till hallen finns en praktisk och rymlig klädkammare med hyllplan och garderober. 

Hall
Från hallen får du en fin blick över bostaden. Till höger finns en hatthylla, plats finns också för en byrå. På golven i bostaden, utom badrum, pryder en enhetlig parkett och samtliga väggar är vitmålade.