BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge / Balingsnäs

Kritvägen 20

  • 5 rum och kök
  • 112 kvm
  • Såld
  • 13672
  • 1340
  • 8387
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta fina och stilfulla radhus med en enastående gaveltomt. Här erbjuds ni ett modernt boende för hela familjen, som renoverats med smakfulla val. Huset har ett högt och insynsskyddat läge, med en grönskande omgivning. Solen vandrar över tomten från morgon till kväll, här finns alltid en plats att njuta av sommarvärme. Här bor du i ett idylliskt och familjevänligt villaområde, på bilfri gata, med goda kommunikationer samt all välbehövlig service i närheten.

Bostaden är uppdelad i tre våningsplan, med en totalyta om 143 kvm, och har en genomtänkt planlösning med en känsla av rymd. Husets väldisponerade ytor bjuder på fyra bra och väl tilltagna sovrum. Med genomtänkta och sociala ytor får ni plats för både familj och vänner. Två badrum, varav ett med dusch och ett med badkar, samt gästtoalett. Här får ni även en fräsch tvättstuga med nya maskiner och ett luftigt och härligt kök i klassisk stil.

De två uteplatserna, på fram- och baksida, erbjuder barnen fina ytor att leka på inklusive en egen mysig lekstuga. Huset kännetecknas även av gott om förvaringsmöjligheter med flera förrådsutrymmen i källarplanet, rymlig vind med ståhöjd, nyrenoverad walk-in-closet samt flertalet inbyggda garderobslösningar i original.

Den centrala samlingspunkten för familjen är det härliga och luftiga vardagsrummet om ca 35 kvm, med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för både ett stort matsalsbord för middagsgästerna samt soffgrupp där hela familjen får plats. Ljusa väggar och tak, med fina originaldetaljer, såsom slipat golv i holländsk parkettmönster och fönsterbänkskivor i original.

Från vardagsrummet når ni den stora välkomnande altanen som skänker ett stort mervärde till huset, perfekt plats för grillkvällar med vännerna. Altanens läge i sydväst gör att ni kan njuta av solen från morgon till kväll. Tomtens upphöjda läge och omgivande grönska gör den insynsskyddad och skapar en privat atmosfär. Tomten är lagom stor och lättskött, men erbjuder ändå allt man kan önska.

Bostaden är belägen med närhet till Huddinge Centrum med ett stort utbud av butiker och restauranger. Från centrum finns goda kommunikationer i form av pendeltåg (12 min till Stockholm Södra samt 15 min till Stockholm Central) och ett flertal busslinjer. Det finns flera förskolor, skolor och gymnasium att välja på i närområdet. Garageplats ingår i samfällighet i intilliggande byggnad och fri parkering på gatan.

Sammanfattningsvis ett hem som genomsyras av en social rymd samt smakfulla och påkostade materialval.

Ett boende för er som uppskattar ett stilsäkert hem!

 - Ett modernt, ljust och inflyttningsklart gavelradhus på familjevänlig adress
- Härlig gaveltomt med högt, fritt och insynsskyddat läge, med stor altan i sydväst
- Fyra väl tilltagna sovrum, två badrum samt tvättstuga med ny maskinpark
- Stort familjekök med goda arbetsytor och rymlig matplats
- Goda förvaringsutrymmen
- Närhet till flera förskolor samt populära Balingsnäs skolan F0-F9
- Familjärt närområde med gott om lekplatser, parker och badplatser
- Garageplats som ingår i intilliggande byggnad samt fri uteparkering
- Expansivt närområde med Huddinge Centrum på ca 20 min promenadavstånd eller som snabbast 3 minuter med buss.
- Utmärkta kommunikationer med Huddinge pendeltågsstation och bussar
- Låga driftskostnader, radonmätning, besiktigad samt dolda fel försäkrad