BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Östgötagatan 53

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 4153
  • 4578
  • 2665
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 2:a med låg avgift, mitt i SoFo! Lägenheten har många fina 30-tals detaljer från byggåret och ligger i hjärtat av Södermalm. Lägenheten har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök vilket skapar en naturligt social yta för umgänge. Från hallen når du en inbyggd klädkammare samt en separat garderob för maximalt med förvaring. En innerhall som ger yta till skrivbord eller förvaring, härifrån nås badrummet som har tvättmaskin. Från innerhallen nås vardagsrummet med plats för soffa, TV-möbel och stor matplats med vackert fönster mot Östgötagatan. Köket är stort med goda ytor för förvaring i under och överskåp bakom ljusgråa luckor. Mysigt sovrum som nås från köket med ett stort fönster mot Östgötagatan. Lägenhetens badrum är helkaklat med plats för tvättmaskin.
 
Här bor du mitt i SoFo med Skånegatan och Nytorget runt hörnet med mysiga caféer, restauranger och ett mångfald av butiker. Skrapan och Ringens utbud av restauranger och butiker lika så.
 
Väljer du att gå mot Götgatan befinner du dig en sommardag mitt i Medborgarplatsens uteserveringsliv. Här finns även Söderhallarna som bjuder på saluhall, biograf, apotek, bibliotek och systembolag. För barnfamiljen erbjuds med bara en kort promenadavstånd från bostaden populära Vitabergsparken, Bryggartäppan och Blecktornsparken. Kommunikationsmöjligheterna hör till adressens stora fördelar med Medborgarplatsens tunnelbana och busskommunikationer någon minut bort. Pendeltågstation vid Södra Station ligger inom 10-15 minuters gångavstånd.
 
Föreningen är välskött och trevlig, samt har god ekonomi med låg belåningsgrad. Föreningen tillhandahåller, förutom sin härliga innergård med utemöbler, gräsytor och planteringar, en stor tvättstuga och cykelrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd.
 
Välkommen till en riktigt Söderpärla mitt i SoFo!