BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Skulptörvägen 3, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 10694
  • 4216
  • 3994
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset finner ni denna rymliga tvåa som lätt går att göra om till en trea vid behov. Lägenheten är i mycket bra skick med ett stort härligt vitt kök med greppfria luckor, full utrustad med diskmaskin, mikrovågsugn och induktionshäll samt kombinerad kyl och frys. Dessutom med matplats för upp till sex personer. Här går det även att dela av köket och matplats för att få till ett sovrum till.

Vardagsrummet är stort med originalgolv i parkett samt vitmålade väggar. Plats finns för både stor soffgrupp och tv-möbler samt bokhylla, alternativt ett matbord. Utgång till underbar och stor balkong i soligt söderläge med utsikt mot Globen. Även sovrummet är rymligt med originalgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för dubbelsäng samt förvaring finns i form av skjutdörrsgarderob och tre inbyggda originalgarderober precis i anslutning till sovrum via hall. 

Här bjuds även på ett helkaklat renoverat badrum med infällbar duschkabin, kommod med spegelskåp ovan, handdukstork, tvättmaskin och dessutom golvvärme med spotlights ovan.

Med andra ord söker man en rymlig tvåa med ordentligt kök med matplats, stort sovrum och balkong i soligt söderläge är detta rätt lägenhet. Dessutom finns det möjlighet att göra om det till en trea utan problem. Läget är attraktivt med närhet till både Gullmarsplan och Globen, båda med utmärkt kommunikation i form av buss, tvärbana och tunnelbana. 

Föreningen erbjuder dessutom parkeringsplatser för den med bil och i dagsläget finns det ledig plats.